Miele inbouwapparatuur

Intri is officieel dealer in de regio voor Miele inbouwapparatuur

Het van oorsprong Duitse merk Miele is vanaf 1960 actief op het gebied van keukenapparatuur. De slogan “Miele, er is geen betere”, klinkt de meeste mensen bekend in de oren. Intri heeft een collectie Miele inbouwapparatuur wat prima past in een keuken met een strakke vormgeving. Bent u zich aan het verdiepen op de markt van keukenapparatuur, dan is het verstandig om de inbouwapparatuur van Miele onder de loep te nemen. Een nieuwe keuken vereist natuurlijk de juiste uitrusting om lekker en gemakkelijk eten te bereiden, af te wassen en voedsel te koelen. Miele heeft alles op het gebied van inbouwapparatuur wat bij uw wensen en woonstijl kan worden toegepast.

Keukenapparatuur van Miele

Wanneer een nieuwe keuken wordt gerealiseerd, is inbouwen de beste keus. Van vrijstaande apparatuur wordt nog weinig gebruik gemaakt. Intri.nl spitst zich helemaal toe op design keukeninrichtingen. Een design-keuken, krijgt een meer aantrekkelijke uitstraling, wanneer keukenapparatuur wordt ingebouwd.

Vaatwasser van Miele
Miele heeft betaalbare inbouw-vaatwassers die er voor zorgen dat je vaat in een uurtje klaar is. De QuickPowerWash apparatuur zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes.
Miele inbouwkoelkasten
De inbouwkoelkasten van Miele zijn voor iedere keuken geschikt. De een-deurs koelkasten hebben een prima energieklasse en kunnen altijd deur op deur worden ingebouwd. Koel-vriescombinatie of een koelkast om alleen te koelen. De keus is aan u!
Inbouw-ovens
De Miele inbouw-ovens zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes. Een zeer aantrekkelijk en trendy model is de extra grote oven van 90 cm breed. Strakke oven, die zeker in een keuken met een moderne vormgeving is toe te passen.
Kookplaten
Alle kookplaten van Miele zijn in een design-keuken in te bouwen. Gas, inductie en keramische platen zijn verkrijgbaar met of zonder oven.
Miele inbouwmagnetron
De aanschaf van een Miele inbouw-magnetron geeft de zekerheid dat er jaren gebruik van kan worden gemaakt. U kunt kiezen uit de gewone magnetron maar ook de microgolfoven.

Duitse degelijkheid

De Miele producten zijn nog van degelijke, Duitse makelij. Trendy maar ook duurzaam. Functionele apparatuur met een moderne uitstraling en betaalbaar.

Bel voor een afspraak met 072 533 66 76

Start typing and press Enter to search