Een nieuwe keuken, naar eigen ontwerp, met Quooker

Een nieuwe keuken laten ontwerpen, maar dan naar een uniek concept, is wat je graag wilt. Je huidige keuken is al jaren gedateerd. Het wordt dus tijd voor een nieuwe keukeninrichting naar eigen smaak. Je wilt de nieuwste materialen, je eigen stijl en de nieuwste snufjes laten aanbrengen. Intri. heeft professionele ontwerpers in dienst, die samen jouw designkeuken kunnen ontwerpen. Met de nieuwste snufjes op keukengebied zal een designkeuken tot de mogelijkheden behoren. Zo kan ook de Quooker geintegreerd worden. Intri is officieel dealer van Quooker.

Ontwerp designkeuken

Tijdens de ontwerpfase moeten alle zaken nauwkeurig worden besproken. In de keuken verblijf je een groot gedeelte van de dag. Heb je een flinke ruimte, dan zal er ontbijt worden gebruikt en het avondeten worden opgediend. En niet te vergeten de uurtjes dat je er met bereiding van voedsel bezig bent. Een keuken zal jaren mee moeten, dus duurzaam moeten zijn. Een digitaal ontwerp laat zien, hoe de keuken zou kunnen worden. Tips en adviezen van de ontwerper kunnen worden gebruikt om alle functies goed te gebruiken. Lichtinval, gebruiksgemak en keukenbladen worden naar de laatste ontwikkelingen toegepast. Keukenapparatuur als een Quooker kraan mag in een echte designkeuken niet ontbreken. Een keuken die helemaal naar je zin is, zal meer zijn dan het kiezen van materialen, apparatuur en kleuren. Maatwerk is eigenlijk het belangrijkste. Een keukenruimte zal helemaal benut moeten worden, om één mooi geheel te krijgen. Het ontwerp wat u gezamelijk met ons maakt, moet aansluiten aan uw behoeftes.

Quooker kranen

Quooker kranen zijn er in verschillende uitvoeringen. We kennen allemaal de kraan waar kokend water uitkomt. De nieuwste Quooker kranen zijn tegenwoordig verkrijgbaar als kranen die koel, bruisend en gefilterd water geven. Verkrijgbaar in verschillende modellen.

 

De Flex Quooker De Flex Quooker kraan is een flexibele kraan met uittrekbare slang. Naast het kokende water, geeft deze kraan ook warm, koud, koel bruisend en gefilterd water. Deze kraan bevat een stop om de slang uit te trekken wanneer kokend water wordt gebruikt. De Fusion Deze kraan geeft koud, warm en kokend water. Voeg je de CUBE toe dan heb je ook het gemak van koel, bruisend, gefilterd water. Is verkrijgbaar in chroom, RVS, zwart en goud. Classic Fusion Dit is de alles in één kraan in een klassiek jasje. De Nordic kranen van Quooker De Nordic twintaps bestaat uit twee kranen. Een mengkraan voor warm en koud en een kraan die kokend water geeft. Wanneer je de laatste combineert met de Cube Quooker, heb je ook de beschikking over koud, bruisend, gefilterd water. De Nordic single tap is een los verkrijgbare kraan. Kan gebruikt worden met je eigen mengkraan. De Classic Nordic single taps is een kraan in de klassieke stijl die je met je eigen mengkraan kunt combineren. Al deze modellen geven je het gemak van in één handomdraai gekookt of koud, bruisend water. Het maken van limonades, coctails of een kop hete thee is in een mum van tijd gedaan. Een geweldige toevoeging voor elke keuken!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bel voor een afspraak met 072 533 66 76

Start typing and press Enter to search