Senso gietvloeren

Op zoek naar een strak design wat aansluit op uw Senso gietvloer. Onze designs en producten sluiten naadloos aan op de strakke uitstraling van uw vloer. Een modern, design interieur, vraagt om een woningvloer die als blikvanger aansluit bij een strakke woonvorm. Een kunststofvloer heeft alle eigenschappen in zich om als eye-catcher uw woonstijl te accentueren. Sfeer, comfort, materiaal en gemak zijn kenmerkend voor de kunststof gietvloer die Senso gietvloeren laat zien. Een gietvloer is bij uitstek dé vloer waar op geleefd mag worden. Bij Intri vindt u de gietvloerenspecialist, gesetteld in Noord-Holland. Gietvloeren zijn bijna overal toepasbaar. Bedrijven maar ook particulieren zijn gebaat bij een gietvloer. Een aantal kenmerken zijn:

trap
  • Strak, naadloos en ruimtelijk effect
  • Slijtvast en moderne uitstraling
  • In vele kleuren leverbaar
  • Vloeistofdichtheid
  • Stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Kan in elke ruimte worden gebruikt

Maatwerk

Met een gietvloer wordt maatwerk geleverd. Kleuren kunnen helemaal afgestemd worden op uw voorkeur. Er is een kleurenkaart die inzicht geeft over de toepassingen. Ook is er de mogelijkheid, om 2 tinten gecombineerd te gebruiken. Een mooi gemêleerd effect is het gevolg. Op deze wijze kunt u precies de kleur samenstellen die bij de inrichting past. Vloerverwarming Gietvloeren lenen zich uitstekend om te combineren met vloerverwarming. Wanneer u toch al van plan was om vloerverwarming toe te passen, dan is het verstandig om dit vóórdat de vloer wordt aangebracht, te realiseren. Vloerverwarming geeft samen met een gietvloer, optimale warmte. Een gietvloer heeft een lage warmteweerstand en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de vloerverwarming. Luchtcirculatie verbetert en er is veel minder last van stof. Ook geeft een combinatie vloerverwarming en gietvloer, daling in de energiekosten.

Een strak interieur en Intri

Intri heeft alles op het gebied van design-inrichting. Voor elke ruimte is er een oplossing. Gecombineerd met een Senso gietvloer is een design-inrichting helemaal perfect. Gietvloeren zijn ook prima te gebruiken in bedrijfsruimtes en kantoren. Naadloze vloeren, die gemakkelijk te reinigen zijn en qua uitstraling bij een wat strakker kantoor-interieur tot zijn recht zal komen. Aanbrengen gietvloer Bij het aanbrengen van een gietvloer moet rekening worden gehouden met droogtijden. De vloer bestaat uit meerdere lagen en zal na iedere laag een droogtijd van 20 uur nodig hebben. Afhankelijk van de ondervloer bestaat een gietvloer uit 3 à 4 lagen. De eerste laag moet worden gezien als een soort primer en zorgt voor hechting aan de ondervloer. De tweede elastische laag zorgt voor vloeistofdichtheid. De derde laag is de gekleurde laag die de gewenste kleur laat zien. Gemiddeld duurt het een dag of 4 voordat de gietvloer helemaal droog is en mag worden belast. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken

Bel voor een afspraak met 072 533 66 76

Start typing and press Enter to search