Decolegno wandpanelen

Bent u op zoek naar een unieke kast, achterwand of een geheel ander keukeninterieur? Het merk Decolegno, heeft verrassende oplossingen, om een fantastische, design uitstraling aan uw woonkamer of keuken te geven. De buitengewoon mooie wandpanelen hebben een stijlvol effect in bijvoorbeeld keuken of badkamer. Maar ook met een kast gemaakt van deze originele panelen, haalt u iets bijzonders in huis. Met de wandpanelen van Decolegno, ziet alles er uniek en trendy uit. Onderhoudsarm en voor elk interieur een geschikte kleur en/of materiaal.
Intri heeft een groot assortiment Decolegno wandpanelen, die in het concept van dit bedrijf passen. Design en ongekende producten, die als maatwerk worden geleverd.

De collectie van Decolegno

Decolegno heeft een uitgebreide collectie wandpanelen die allemaal hun eigen structuren hebben. Neem bijvoorbeeld structuur “Duna”. De wandpanelen met dit aanzien, zijn als landschappen, die door de tand des tijds hun unieke tekening hebben gekregen. Erosie aan een landschap ontstaat door slijtage van water, wind en ijs. Wandpaneel Duna heeft een prachtig, diep reliĆ«f. Dit paneel kan worden gebruikt als wandafwerking in keukens, kantoren, bar of kast.

Trends
Elk product laat een bepaalde trend zien. “Penelope” heeft een linnen-achtige structuur die in veel interieurs tot zijn recht komt. Trendy door de natuurlijke uitstraling. Dit elegant, ogend wandpaneel is verkrijgbaar in een zestal kleuren.

Designproducten

Intri is gespecialiseerd in designproducten en levert maatwerk. Intri denkt met u mee en zal vanaf het beginplan tot het eindproduct uw stijl, vormgeving en smaak respecteren en zoveel mogelijk met u meedenken. Evenals originaliteit, spelen sfeer en functionaliteit een grote rol. Wandpanelen zijn uniek en worden gebruikt om kasten en keukens te verwezenlijken. Elk wandpaneel geeft woonruimtes, restaurant, hotel en kantoor zijn eigen ongeƫvenaarde sfeer. Kijk voor meer informatie.

Bel voor een afspraak met 072 533 66 76

Start typing and press Enter to search